Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Anadolu Ağası

Avrupa'ya vedasıyla hayal kırıklığı yaratan Kanarya, ligde tam yol gidiyor. Sebat'ın da çıkamadığı Kadıköy'de F.Bahçe 12'de 12 yaptı

Sebatspor, F.Bahçe'nin sabrını 48 dakika zorladı. Oyunu kendi sahalarında kabul ettiler, rakibe boş alan bırakmamaya çalıştılar, üst düzey konsantrasyonla kalelerini savundular. F.Bahçe'nin bu düzen karşısında tek etkili silahı duran toplardı. Üst üste kazanılan korner ve faullerle rakip kaleyi zorlayıp direnci kıracak golü aradılar. 9'da Servet'in gol çizgisi üzerinden çıkarılan kafa vuruşu dışında net pozisyonu olmadan ilk yarı bitti. Ümit Özat'ın önliberoda, Deniz'in solbekte sıkıştığını gören Daum iki futbolcunun yerlerini 25. dakikada değiştirdi. Bu görev değişikliğinin peşinden Deniz'in defansın önüne ve Aurelio'nun ise daha ofansif görevlerle forvetin arkasına yönlendirildiğini eklemeliyiz. Bu arada 20 bin kadar taraftar maçtaydı, farklı sonuç beklenen karşılaşmaya rağmen istekli değildi. Tribünlerde açılan "Gurur duyuyoruz" ve "Gururumuzsunuz" pankartlarıyla taraftar kötü gün dostu formasına bürünmüş, G.Saray'ın puan kaybıyla yakalanan avantajı değerlendirmeleri için futbolculara yeniden barış elini uzatmıştı. İlk yarının ardından 48'de Alex de Souza'nın yaratıcılığındaki ilk gol geldi. Alex'in ara pasında Aurelio nefis ortaladı. Anelka kafayla kaleciyi avladı: 1-0. 54'te ceza yayı önündeki çift vuruşu Nobre ile paslaşarak kullananAlex'in nefis vuruşunda Sebat kalecisi Hakan kıpırdayamadı bile: 2-0. 67'de Aurelio'nun pasında ceza sahası çizgisinden Nobre'nin bekletmeden yaptığı vuruş direkten geri geldi. 76'da Aziz Pierre sahaya alındı. F.Bahçe taraftarı geçen sezonun kahramanına saygılarını sundu, Hooijdonk uzun bir aradan sonra tribünlerine kavuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA