Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Alex'in zekası

Nasıl oldu da, oldu İlk Sivas maçında "acaba mı" diye düşünürken, Çarşamba "emin" oldum. Alex'in oyun zekası ile baş etmeyi başaramayan, bunun şaşkınlığında iki maçta yedi gole çaresiz kalan Sivas vardı.
Alex dikkatli gözlerin altındayken bir anda kendini Semih'in paçasına yapıştırdı. Rakip stoperlerin arasına giriverdi. Bir anda sahadakilerin aklı karıştı. Orta sahalar geri gelse, tandemi bozacaklardı. Stoperler tutmaya çalışsa, Alex ortaya iki adım yaklaşarak defans kurgusunu alt-üst ediyordu.
Bir anda kendini boşa çıkardı, Semih ile birlikte bilindik şovunu yapmaya başladı. İşte size bir sır daha. Ligin en az gol yiyen takımının, böylesine pozisyonlar verip, golleri seyretmesinin arkasındaki neden.
Şimdi bazılarınız bunu Aragones'in Alex'e söylediğini düşünebilir. Benim de aklıma geldi, araştırdım ki, Aragones'in aklına gelmemiş...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA