Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Aykut Kocaman'ın şansı

Aykut Kocaman çok eleştiriliyor. Eleştirilmeyen çok yönü de var. Taraftar onun arkasında. Sahadaki futbolu beğenmese de, bir dönemin büyük kahramanından beklentileri sürüyor.
Temel nokta belirsizlik. Kocaman takımda bir istikrar yaratamadı. Sonuçlar iyi değil, ama oyun da iyi değil. Eğer söyledikleriyle, sahada yapılanlar örtüşse, hiçbir sorunu kalmayacak.
Kimse neticeye bakmayacak. 17 şampiyonluk yaşamış bu camianın, sahada agresif, önde oynamak isteyen bir takıma hasreti var.
Aykut Hoca, geçmiş alışkanlıkları oyuncuların kafasından silmenin peşinde. Geçen süre içinde buna uğraştı. Kazanamayacaklarını gönderdi. Andre Santos'tan da çok umut yok. Ama Baroni ve son altı haftadaki performansı ile Alex çemberin içinde kalmayı başardılar. İKİNCİ

YARI FARKLI OLACAK
İkinci yarı bu nedenle daha farklı başlayacak. Kocaman ve oyuncularına düşen, taraftarı da bu isteğin içine çekip, aynı agresif ve heyecanlı ortamı tribünlerde de yaratmak olmalı. Onlar bu inançla oynarlarsa "belirsizlik" içinde yaşayanlar, stada tekrar geri döner ve takımla birlikte koşmaya başlarlar.
Kocaman'ın şansı burada başlıyor. O, Trabzon'da şampiyonluğu getiren golü attıktan sonra, kollarını açarak kale arkasında sıkışmış taraftarlara koşarken, kalplere yerleşti.
Bunun ne demek olduğunu hisseden ve bilenleri, ne olursa olsun arkasında görecek.
O yüzden takımının da bu koşuyu yapması lazım. Tribünler hazır...


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA