Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Risk almak yasaktır!

Rakibi ciddiye almayanların ödedikleri bedelleri gördükten sonra, Aykut Kocaman'ın da, sahadaki futbolcuların da maçı "önemsememe" gibi bir lüksleri kalmadı. Beş önemli oyuncusunu dinlendirse de, yedek kulübesine Alex'i oturtması, Christian - Emre ikilisinden vazgeçmemesi her hangi bir kazaya uğramamak adına teknik heyetin sigortasıydı. Çünkü geçen sene Buca karşısında ummadıkları bir yenilgi ile kupa yollarını kapatmışlardı. İki önemli detay vardı sahada. Bir tanesi Stoch'un, forvet arkasında yer almasıydı. Bu ilk deneme olmasına rağmen Slovak oyuncu sorumluluk almaktan kaçınmayarak, sürekli topu arayarak ve arkadaşlarına yakın oynayarak iyi bir görüntü verdi.
İkincisi ise Özgür Çek. Maç öncesinde bek bekliyorduk, Caner'in önünde oynadığını görünce şaşırdık. Ama o şaşırtmadı. İlk yarıda en etkili Fenerli oyuncuydu. Minimum top kaybı ve pas hatası ile oynadı. İlk maçı, uzun ara, yeniyeni antrenmanlara başlama gibi bir sürü handikapa rağmen, takımın saygısını da kazanması beş dakika sürdü. Pas tercihinde hemen birinci sıraya yükseldi ve atakların sola yığılmasının nedenlerinin birincisi oldu.

ÖMER ALİ ŞAHİNER'E DİKKAT
Sadece futbol değil, bisiklet ve güreş branşları ile de sporun içinde yer alan bir kulüp Konya Torku Şekerspor. Kadrosunda genç ve gelecek vaad eden oyuncular barındırıyor. Önde basarak da cesaretlerini ortaya koydular. Ömer Ali Şahiner gibi birkaç yol sonra çok konuşacağımız yıldızları da var. Bu görüntüdeki bir takımın, ligde 12. sırada olması, çok anlaşılır değil.
60'da gelen Alex hamlesi birlikte Fenerbahçe yokuş aşağı gitmeye başladı. Kaptan, farkı ikiye çıkardıktan sonra Bienvenu iki şık gole daha imza koyarak geceyi kapattı. 2. Lig'de, 12. sıradaki bir takımın stoperlerine teslim olmasına rağmen, takımın taşıdığı yarattığı bir golcü oldu genç oyuncu. Umarım bu performansıyla moralini ve güvenini arttırır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA