Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜLSE BİRSEL

Televizyondan inciler!

Ekolay değil tabii. Kameraları burnuna dayamışlar. Özel hayat, Türkiye'nin gidişatı, diğer sanatçıların söyledikleriyle ilgili sorular soruyorlar, yorum istiyorlar. Ünlü dediğin de, herkes gibi etten kemikten. Hata yapmaz mı? Elimde Günaydın'daki köşesinden de tanıdığınız, gazeteci Yüksel Aytuğ'un "Gaf Kürsüsü-Türk Pot Antolojisi" adlı kitabı var.

Yüksel, radar gibi maaşallah. Gözü sürekli televizyonda ve hiçbir gaf, yanlış kullanılmış hiçbir kelime, mantıksız hiçbir ifade gözünden kaçmıyor. Zaten dışarıda kar var. Alın elinize çay kahve, benim seçtiklerimi okuyun, gülün! İşte muhteşem açıklamalar: "Başkasının ikinci versiyonu olacağıma, kendimin birinci versiyonu olmayı tercih ederim!" Seren Serengil "Türkiye beşinci sırada.. Ne beşincisi, birinci sırada! Kendi kendime kızıyorum sevgili seyirciler!" Eurovision finalini anlatırken Bülend Özveren "Son günlerde Yeliz Yeşilmen çok revaçta.

Günlerdir onunla yatıp, onunla kalkıyoruz!" Televole'den. "Kürşat Başar ve son kitabı, gündem dışında olmaya devam edecek!" Gani Müjde, 'Gündem Dışı' programında Kürşat Başar'la söyleşi yaparken. "Ben bu maçın berabere bitmeyeceğini düşünüyorum, her iki takım açısından da!" TSYD başkanı Onur Belge, İngiltere-Türkiye maçı öncesi. "Bizim programımız sadece futboldan ibaret değildir. İçinde tenis, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi sporları da içermektedir. Yani sizin anlayacağınız tam bir futbol şöleni!" Turgay Şeren "Yangının, akıl hastası bir hasta tarafından çıkartıldığı sanılıyor!" Star TV sabah haberlerinden. "Hoşgeldiniz, hanımefendiler ve hanımlar!" Kıbrıs Coloni Otel'de Şenay Akay ilk kez sunuculuk yaparken.

"Ben bir süre ortalıktan kaybolunca muhabirler kendilerini sudan çıkmış kedi gibi hissediyorlar!" Hülya Avşar "Formula 1'le, dünya Türkiye'yi korkunç tanıyacak!" Başbakan Tayyip Erdoğan. Muhteşem yarışmacı cevapları da var kitapta. Mesela Metin Uca'nın geçen sezon yayınlanan Passaparola yarışmasından: Metin Uca: Mevlana'nın tarikatından olup da dönenlere ne denir? S biiir, S ikii... Yarışmacı: Semaver! (Doğru yanıt: Semazen) Metin Uca: Marmara Denizi'nde rastlanan bir köpekbalığı türü. C biiir, C ikiii... Yarışmacı: Cavs! (Doğru yanıt: Camgöz) Metin Uca: Benim Balonlarım Vardı adlı şarkıyı söyleyen sanatçımız kimdi? Yarışmacı: (Arkadaşından "İbo, İbo" diye kopya geliyor) İbrahim Tatlıses!

Şunu da not olarak eklemeliyim: Bu yazıyı yazarken 4 defa elektrik kesildi. Son kesintiden sonra, bilgisayar "beynimi yiyorum ha, bak" mesajı veren belirtiler göstermeye başlayınca, eski dizüstü bilgisayarıma geçtim. İnternet çalışmadığı için yazıyı nasıl göndereceğimi bilmiyorum. Yollar da kapalı. Böyle metropolü yerim ben! Belediyeye, karayollarına, elektrik şirketlerine, tüm yetkililere sonsuz sevgilerimi yolluyorum, onlara yılın "gaf" ödülünü veriyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA