Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Ankaragücü çomaklıyor!

Önce Ayhan Atalay adlı idareci çok tuhaf ve çok provokatif konuştu. Ardından çark etti ve özür diledi. Daha sonra ise Ankaragüçlü futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmadılar. Bütün bu hadiseler yarınki Ankaragücü- Fenerbahçe maçını çok sıkıntılı hale sokuyor. 90 dakika hangi skorla biterse bitsin, ya da Ankaragücü nasıl bir performans sergilerse sergilesin, maçtan sonra konuşulabilecek ve üretilebilecek senaryolara zemin hazırlıyor. Ankaragücü aslan gibi mücadele etse, millet "Ne o! Birilerinden teşvik mi aldınız?" diyecek. Ne de olsa, takım paralarını alamadığı gerekçesiyle idmana çıkmamıştı. Ya da kötü oynasalar, hiç mücadele etmeden Fenerbahçe'ye yenilseler yine millet diyecek ki, "Bunlar paralarını alamadıkları için maçta kendilerini sıkmadılar."
Hakem hata yapsa Ayhan Atalay "Bak, gördünüz mü? Ben demiştim" diyecek. Hakem Fenerbahçe'nin aleyhine hata yapsa bu sefer Fenerbahçeliler haklı olarak "Maçın hakemi 15 gün öncesinden manipüle edildi" diyecekler. Bu böyle olmaz. Ya da böyle olmamalı. Yaşananlar stat anarşisinden de hatta şikeden de kötü.
Tüm bunlardan sonra kimse de "Futbolun marka değerinden falan" bahsetmesin. Çünkü Türk futbolunun hiçbir marka değeri yok. Birkaç Arap ülkesine maçlarımızı sattık diye sakın "Bizim futbolumuz dünya çapında" falan denmesin.

MÜFTÜOĞLU BÜYÜK HATA
Gelelim MHK'ye... Bu maça Kuddusi Müftüoğlu'nu atamak hataların en büyüğüydü. Zira 1.5 ay önce aynı Kuddusi Müftüoğlu Aziz Yıldırım'dan ağır fırça yemiş ve Fenerbahçe Başkanı 21 gün ceza almıştı. Üç gün bile hakemlik yapan bir kişi bilmeli ki; Kuddusi Müftüoğlu bu maça çok farklı duygularla çıkacak.
Ama MHK cin olmadan şeytan çarpmaya kalkıyor. Bakalım onları sezon sonu kim çarpacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA