Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Futbol haini Matteo Ferrari!..

Maç gitti geldi. Son yılların hakem hatalarıyla, pozisyonlarıyla en çarpıcı maçı oldu. Fenerbahçe mükemmel başladı. İlk 30 dakika Beşiktaş'ı sahadan sildi. Dia ve Niang bu dakikalarda Beşiktaş defansıyla kedi-fare oyunu oynadılar. Aynı Fenerbahçe golü de buldu, pozisyonlar da buldu; ama ikiyi bulamadı. İşte ne olduysa 30. dakikadan sonra oldu. Fenerbahçe anlamsız şekilde geriye yaslanıp ürkek oynamaya başladı. Her top adeta duvardan dönüp Beşiktaşlı oyunculara gelir gibiydi. Ve 44. dakikada Ekrem son yılların en güzel golünü attı. Önce sağ ayağıyla çekti, sonra da çaprazdan sol ayağıyla kapalı köşeden 90'a vurdu.
Devre bittiğinde her şey Beşiktaş'ın lehine dönmüştü. İkinci devrenin başında da İbrahim Toraman'la golü buldular. Ve art arda pozisyonlarla Beşiktaş farka gidecek herhalde diye düşünürken sahaya bir 'HAİN' çıktı; futbol haini Ferrari. Beşiktaş dün gece yenildiyse bunun sorumlusu ne golü kaçıran Almeida, ne de ciddi anlamda hakemdir. Bunun yegane sorumlusu Ferrari hainidir. Önce bir yan topta Lugano'ya güreşte bile faul olacak bir hareket yaptı. Ama dün gecenin kötü ismi Cüneyt Çakır bu penaltıyı göremedi ve vermedi. 12 dakika sonra hain tekrar sahaya çıktı. Bu sefer rakibi Lugano'nun suratına elinin tersiyle öyle bir tokat attı ki, işte bu tokat Beşiktaş'ın hem mağlubiyetini hem de belki de ilerleyen haftalarda tahmin edemeyeceğimiz çok acı günleri getirecek. Bu penaltı hem kırmızı kart hem de Fenerbahçe için hayat iksiri oldu. Ve bu iksir Fenerbahçe'ye galibiyeti getirdi. Sadece galibiyeti mi, belki de şampiyonluğu getirdi...

PENALTI KARARI YANLIŞ
Dün gece bir haninin bir maçı rakibine nasıl verdiğinin en dramatik örneğini izledik. Sahada üzülerek izlediğimiz biri daha vardı, o da hakem Cüneyt Çakır. Çok ama çok kötü maç yönetti.
Ekrem'in maçın başındaki art arda 3 sarı kartlık hareketine ancak bir sarı kart verdi. Ekrem atılmalıydı, atılmadı ve son yılların en güzel golünü attı.
İkinci yarıda Lugano'ya yapılan penaltıyı verememek futbol adına büyük bir skandaldır. Gelelim Ferrari'nin kırmızı kartına. Hava topunda Lugano'nun Ferrari'ye faulü var. Ferrari de bu pozisyona sinirlenip tokat atıyor ve hakem penaltı veriyor. Bu da yanlış. Doğrusu Beşiktaş lehine faul verilip Ferrari'nin atılmasıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA