Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Disiplin yok!..

Schuster gitti ama fazla bir şey değişmedi. Beşiktaş tarihinin en kaliteli oyuncularına sahip olmasına rağmen disiplin yönünden çok ama çok eksik. Mesela Quaresma; şov yapıyor, çok üstün yetenekleri var, tek başına maç alabilecek kapasiteye sahip ama çoğu zaman takım oyunundan uzak. Ya pası geç veriyor, ya hiç vermiyor ya da vermemesi gereken zamanda veriyor. Asla bir takım oyuncusu değil. Ve Beşiktaş'ın yediği golde disiplinsizliğin en önemli örneklerinden birine daha bakalım... Ekrem ve Mehmet Yıldız vücut vücuda savaşıyorlar, Mehmet Yıldız ayakta kalırken Ekrem oyundan düşüyor. Bu arada arkada Cihan bomboş kalıyor. Oysa ki Cihan'ın boş kaldığını gören Fernandes var ama oraya gitmiyor. 3-4 metre gitse Cihan belki o topa vuramayacak ve Beşiktaş kaybetmeyecek.
Gelelim Sivok'a... İlk devre çok iyi oynadı ama tıpkı Trabzon maçındaki gibi aynı dakikalarda kendini attırıverdi. İnanılır gibi değil. Aklımıza bin tane şey geliyor ama karşımızda da hukuk var.
Aynı Sivok Gaziantep'le yapılacak kupa maçında oynayamayacak. Muhtemelen maçın başında sakatlanan Ferrari de olmayacak. Aslında Beşiktaş maça idealine yakın bir 11'le başladı. İlk yarıda da özellikle orta sahada rakibine büyük üstünlük sergiledi.Ama burada Tayfur Havutçu'ya sormak lazım. Ya son dakikalarda Quaresma da atılsaydı ne olacaktı? Bu takım hafta içi bu seneki yegane hedefi olan Türkiye Kupası'nda yarı final maçına çıkacak. Sivok yok, Ferrari'nin oynaması çok zor. Ya birkaç kritik oyuncu daha sakatlansa ya da ceza alsa ne olacaktı?

GEZER PENALTIYI ATLADI
Sivas ilk devre rakibini ısırdı, belli oranda da yıldırdı. Onlar bir puana çoktan razıydılar ama önce rakibin 10 kişi kalışı, sonra da Cihan'ın oyuna girişi Sivas'a ligde kalma yolunda çok önemli 3 puan kazandırdı.
Gelelim Bünyamin Gezer'e... Sivok'a gösterdiği iki sarı kartta da haklı. Ama benzeri harekette Quaresma'nın çalımlarla gidip sıyrıldığı an Sivaslı oyuncu tarafından düşürülmesinde bu oyuncunun niye sarı kart almadığını anlamıyoruz. Ayrıca ikinci yarıda Almeida'ya yapılan bir penaltıyı da göremedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA