Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Kayseri'nin mutlak prensibi: Mücadele

* Kayseri, ilk kez bu kadar ciddi şekilde zirve ortağı oluyor. Bu başarıda devamlılık sağlanabilir mi?

Kayserispor'un Süleyman Hurma diye bir sportif direktörü var. Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas, Şota gibi, hem kendilerini geliştirecek, kendileri gelişirken takımdaki oyuncuları da geliştirecek, futbola, öğretmeye aç olan hocaları tercih ediyor. Tıpkı Antalya'nın tercihinin doğruluğu gibi...
Buna ilave genç oyunculara yatırım yapıyorlar. O gün bugündür, ligimizin fiziksel anlamda hep 1 numarası Kayseri... Zaman zaman kötü oynamıyorlar mı? Oynuyorlar. Ama hiçbir zaman koşmayan, mücadele etmeyen bir Kayseri görmüyoruz. Bu hafta da Beşiktaş maçında 'Kayseri'den kimi tanıyorsunuz?' diye sorsanız, iki oyuncu söylerler. Biri Cangele, biri Zalayeta. Troisi'yi de fazla tanımazlar. (Souleymanou tanınabilir) Ama bu üç oyuncu maçta oynamadığı halde, o yerleşmiş olan mücadele prensibinden taviz vermeyen Kayseri, Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ı da yendi. Şampiyonluğa oynar mı? Bence hayır. Ama 'ürkütücü' takım görüntüsüne devam ederler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA