Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Her şey Trabzon'un elinde

Geçen sezonun 12. haftasında Trabzonspor, 18 puanla 9. sıradaydı. O günden bugüne önemli bir transfere de imza atmadılar. Bu farkta en büyük etken ne?
Tabii ki Şenol Güneş... Tabii ki Sadri Şener... Tabi ki oyuncular... Ama her şeyden önemlisi Şenol Güneş'in bu oyunculara Trabzon'un CV'sini hatırlatması. Hangi kulüpte oynadıklarının farkına varmalarını sağladı (Hani Galatasaray'daki sorun var ya sağlanamayan)...

TECRÜBE FARKI KRİZLERİ AŞTI
Şenol Hoca, 6 ofansif oyuncuyla oynuyor. En önemli özelliği, Egemen'le Umut arasındaki mesafeyi hücum ve savunmada kısa tutuyor. Bir kere, teknik olarak bunu sağladı. Ve en önemlisi de hem Şener hem Güneş krizleri başlamadan çözdüler.
Örnek mi?
Çok önemli bir yöneticinin istifası, birkaç gün içerisinde çözüldü. Ama hep pozitif yaklaşımlarla... 3 gün Umut krizi yaşandı. Bir tane demeç görmedik. Yine pozitif yaklaştılar ve durum ortada. Hatta Teofilo hakkında da şu anda negatif hiçbir şey yok. "Aman gel" de demiyorlar. Yani Şener ve Güneş'in tecrübeleri, krizleri aşmalarını sağladı.
Trabzonspor, ilk yarının son 5 haftasında içeride 3 maç oynayacak. Aslında bir tanesini daha içeride oynayacak (Olimpiyat Stadı'nda)... İkinci yarının başlangıcı da kendi sahasında. İşte bu 6 maçın 4'ünün evinde birinin Olimpiyat'ta olması, her şeyin Trabzon'un elinde olduğunu gösteriyor.


***
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLAR, NİCE MUTLU BAYRAMLAR DİLERİM

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA