Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

Pazartesi mektubu

Çok hareketli günler geçirdik. Her doğum gibi, Egeli Sabah'ın doğuşu da kolay olmadı. Birbirinden değerli ekip arkadaşlarım, etkileyici, dayanışma içeren, sevgiyle kenetlendikleri, tüm mesleki birikimlerini ortaya koydukları, olumlu, gülümseyen bir süreç yaşadılar.
Sonunda, hep birlikte Egeli Sabah'ı sizlerin takdirine sunduk. Gazeteyi, sevgiyle, saygıyla, birikimlerden faydalanarak; İzmir ve Ege aşkıyla, katkı veren yazarlarımızın yansıttıklarıyla; yazı işlerinin, haber ekibimizin, olağanüstü çabasıyla sizlere sunuyoruz. Gazetemizin her gün daha iyi olması için, içtenlikle gayret gösterip, en iyisini yapmaya çalışarak, siz sevgili okurlarımıza layık olmaya çalışacağız. Eminim Egeli Sabah'ın yayınlandığı ilk 9 Eylül gününden itibaren, habercilik anlayışımız, içerikte izlediğimiz çizgi, yazarlarımızdan yansıyanlar, dizi yazılar, röportajlar, siz sevgili okurlarımıza 'okunacak iyi bir gazete' yapma çabamızı somutlamıştır.
İlk gün neredeyse telefonlarımız kilitlendi. Siz sevgili okurlardan gelen olumlu tepkiler, yorgun bir günün ertesinde, yüzümüze ince sevinç yağmurlarının damlaları gibi çiseledi. Sevgili dostların, yerel yönetim temsilcilerinin, İzmir'in kanaat önderlerinin, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin, yereldeki tümü çok değerli kurumların yöneticilerinin, Ege illerinin önde gelenlerinin, kamunun değerli yöneticilerinin, gazetemize gösterdikleri ilgi, içten kutlamaları; hepimize, değerli çalışma arkadaşlarımıza verilebilecek en güzel, en sıcak armağandı.
Sizlerin beğeniniz, sahici övgünüz kadar; eleştirileriniz, önerileriniz, gördüğünüz eksikliklerle ilgili görüşleriniz de; bizim için değerli. Çünkü iyi bir gazete yapabilmek yolunda 'iş yapılan her yerde, hata da görülebileceği gibi', bizim de eksikliklerimiz olacaktır. Ama önemli olan niyettir. Egeli Sabah, siz sevgili okurlarından güç alarak, sizlerin sevgisiyle büyüyecek.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA