Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Benim maçım

Beşiktaş'ın golcü yıldızı Ahmet Dursun, "İçimde bir his var. Bu, benim maçım olacak. Fener'i mutlaka devireceğiz" dedi

F.Bahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde siyah-beyazlı takımda herkes galibiyetten emin konuşuyor. Siyah-beyazlı takımın golcüsü Ahmet Dursun da herkes kadar iddialı. Futbolda hiç bir şeyin garanti olmadığını söyleyen yıldız oyuncu, "Fenerbahçe'nin Alex, Anelka, Tuncay gibi yıldızları olabilir. Ama Beşiktaş'ın da Carew'i, Ahmet Dursun'u, Sergen'i, Tümer'i var. Rakibimizden fazlamız var eksiğimiz yok. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Küçük bir sakatlığım vardı ama maça kadar hazır olurum. Çok önemli bir sorun değil ve oynamayı çok istiyorum. İçimden bir his, 'Bu maç senin maçın olacak' diyor. " ifadesini kullandı.

Kapasitemiz bu değil
Beşiktaş'ın bu sezon bir türlü kapasitesi ile doğru orantılı olarak futbol oynayamadığını söyleyen Ahmet, "Ama Rıza hoca geldikten sonra her maç biraz daha iyiye gidiyoruz. Ama bu kadro çok daha iyisini yapabilir. Fenerbahçe'nin karşısına kesin galibiyet için çıkacağız. Ve inanıyorum ki, oradan 3 puanla döneceğiz. Bütün takım ligde ilk üçe girmek için kenetlendik. Herkes kalan 7 maçı kazanacağımıza yürekten inanıyor. Ve şu anda UEFA Kupası'ndan bahsediyoruz ama bunu başarırsak Şampiyonlar Ligi bile olabilir" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA