Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

Fenerbahçe'ye bilet tepkisi

İlk yarıdaki maçta rakibine jest yapıp, konuk taraftarlara 1600 artı 500 bilet veren Beşiktaş, bunun karşılığını göremeyince Fenerbahçe'ye ağır eleştiriler geldi

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi daha başlamadan taraflar konuk seyircilere verilecek bilet sayısı nedeniyle ters düştüler. Ligin ilk yarısında oynanan maçta 'konuk takım taraftarına kapasitenin yüzde 5'i kadar bilet verilir' kuralı gereğince F.Bahçe'ye 1600 bilet ayrılmıştı. Ancak o dönemde F.Bahçe yönetimi, Beşiktaş kulübünden rakamın artırılmasını istemiş ve rövanşta bunun karşılığında kendilerinin de aynı jesti yapacağı sözün vermişti. Siyah-beyazlılar da bu talebe olumlu yaklaşmış ve sayıyı 2 bin 100'e çıkarmıştı. Bunda Aziz Yıldırım'ın hemşehrisi olan Beşiktaşlı yönetici Murat Aksu'nun da rolü vardı. Yarın oynanacak derbi öncesinde ise F.Bahçe 'U' dönüşü yaptı. Sarı-lacivertliler, kapasitenin inşaat nedeniyle 36 bine düştüğünü belirtip 1800 bilet vereceklerini iletti. Beşiktaşlılar, ilk yarıdaki jesti hatırlattı ama F.Bahçe oralı olmadı. Yöneticiler ezeli rakiplerine sert tepki gösterirken Murat Aksu da eleştirilerden nasibini aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA