Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

En iyileri Beşiktaş aldı, en hazırı Trabzon

BURSASPOR ANADOLU'YU TETİKLEDİ, BU YIL LİG DAHA ZEVKLİ GEÇECEK

Lige en hazır takım Trabzonspor; takımını şu anda en iyi kontrol eden teknik adam da Şenol Güneş. En iyi transferleri Beşiktaş'ın yaptığını söyleyebiliriz. Geçmiş yılların aksine hedefe yönelik nokta transferler yapıldı. Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmasına rağmen ekonomik kaygılarla hareket etti. Ertuğrul Sağlam yerine başka bir teknik direktör olsa bu geliri çok daha marka transferlerde kullanabilirdi. Ama Vederson olsun, diğerleri olsun eksiklerini gidermeye yönelik hamleler. Eğer Bursa haddini bilerek mücadele ederse Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olur.
Fenerbahçe'nin transferdeki kararsızlığı Aykut Kocaman'ın başını ağrıtacak gibi. Alex'in gönderilmesine yönelik planlar garip bir şekilde iki gün önce bozuldu. Bu, çok saygı duyduğum Kocaman'ın Young Boys maçından sonra fikirlerinde ciddi bir esneme olduğunu gösteriyor. Fenerbahçe Alex'in üzerine oyun kurmaya devam ederse Avrupa'da kaybetmeyi sürdürür. Galatasaray'da Rijkaard'ın üzerindeki güven bunalımı sürüyor. Pino ve Cana iyi transferler ancak gidenlere bakınca ve devamlılık sorunları düşünülünce sıkıntı ortada.
Bursaspor'un şampiyonluğu Anadolu takımlarını psikolojik olarak etkileyecek. Büyükleri yenmeyi daha çok isteyecekler, kalitelerinin ve seviyelerinin üstüne çıkmak için sert futbolu tercih edecekler. Anadolu'nun bu yaklaşımıyla Spor Toto Süper Lig'in bu yıl daha zevkli geçeceğini düşünüyorum. Ancak iyi futbolu ekimden önce izleyemeyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA