Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hülya Avşar cep telefonu kurbanı

Hülya Avşar bu kez de fotoğraf çekebilen cep telefonlarının kurbanı oldu. "Kalbin Zamanı" filminin galası sırasında gösterim yapılan salonlara muhabirlerin kamera ve fotoğraf makineleriyle girmelerine izin verilmemişti. Ama teknoloji her şeyin üstesinden geliyordu. Avşar'ın iç çamaşırı ile göründüğü sahneler, fotoğraflı cep telefonlarıyla kaydedildi ve medyaya servis edildi. Ertesi gün pek çok gazetede bu deforme fotoğraflar yayınlandı. Manşetlere taşınan görüntü ve haber "Hülya'nın göbeği" idi...

YA DİĞER YAĞLAR?
Yani yıldız öğütmekte, paralamakta üzerimize yok. Kadın muhteşem bir oyun çıkarmış, gencecik rol arkadaşlarını hem filmde hem dizisinde birbiri üzerine yitirdikten sonra girdiği bunalımı tek başına atlatmış. Profesyonelce kamera karşısına geçmiş ve harika bir iş çıkarmış. Ama kimin umurunda? Varsa yoksa Hülya'nın göbeği... Hülya'nın bel çevresindeki yağlarından vakumla kurtulması mümkün. Ama beyin dokuları yağ bağlayanlar ne yapacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA