Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En sportif gaflar

GEÇTİĞİMİZ hafta spor programı sunucuları, yorumcuları ve spikerlerinin "ilginç" sözlerini bir kenara not etmiştim. Alt alta koyunca aşağıdaki liste çıktı:
1. Faik Çetiner, TRT'deki "Stadyum" programında Fenerbahçeli Fabiano'nun eski takımı Corinthians'a geri döneceğini söyledi. Oysa Fabiano Fenerbahçe'ye Sao Paulo'dan transfer edilmişti. Corinthians'tan alınan futbolcu ise Fabio Luciano'ydu.

2. Can Bartu NTV'deki "Spor Pazarı"nda Christoph Daum'un Fabiano'yu oynatmamasını değerlendirirken, "Ben kasetten izlenerek alınan futbolcuyu oynatmam dedi ve yönetime b.k attı" ifadesini kullandı.

3. Aynı Can Bartu, Beşiktaş'ın kötü oynayan futbolcuları için "Bunlar Malatyaspor'- un futbolcusu" dedi ve Malatyalılar'dan tepki aldı.

4. Güntekin Onay 1-1 sona eren Liverpool- Aston Villa maçı özetini anlatırken "Aston Villa'da beraberlik çabaları" dedi. Oysa o sırada maç 1-1 berabere devam ediyordu.

5. Kerem Öncel Denizlispor-Malatyaspor maçında penaltı noktasını gösteren hakem Vedat Yüksel için "Maçın hakemi Levent Yüksel penaltı noktasını gösteriyor" dedi.

6. Erman Toroğlu "Maraton"da MHK seçimlerinden bahsederken şöyle dedi: ''Ben Merkez Hakem Komitesi'nin seçimle gelmesinden yanalardan biriyim." 7. Bir de şu Aurello'nun isminin telaffuz edilişi meselesi var. Pek çokları "Aurello" diyor. Oysa "Aurelyo" olması gerek. Bir muhabir de Aurello'ya sormayı ya da Fenerbahçe'deki diğer Brezilyalılar'a mikrofon uzatıp, "Siz bu arkadaşınızın ismini nasıl telaffuz ediyorsunuz?" demeyi akıl edemiyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA