Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz 9001 belgesi

Coşkun Sabah, Beyaz TV'deki Biz Geldik programında sitem ediyordu. "Televizyonlarda kendimizi gösterme olanağını bize vermiyorlar. Oysa insanlar şarkı izlemek istiyor. 14 yıldır bir kez bile Beyaz Show'a çıkamadım. Çünkü sadece şarkı söylüyorum, başka bir şey yapmıyorum..."
Cenk Eren de benzer bi serzenişte bulunmuş ve daha sonra Beyaz Show'a davet edilmişti.
Peki Beyaz Show, sanatçılar için neden bu denli önemli? Bana sorarsanız, Beyaz'a çıkmak, 'popülerliğin ISO 9001 belgesini almak' ile eşdeğer. Eskiden sanatçıların gücü, gazinolarda doldurdukları masa sayısıyla ölçülürdü. Son yıllarda ise Beyaz Show'a kaç kez çıktıklarıyla ölçülür oldular. Bu durum Beyaz'ı onurlandırdığı gibi, sırtına ekstradan bir yük daha bindiriyor. Ünlü şovmenin işi çok zor.
Promosyonu olan, yani albüm çıkarıp film çeviren ya da kitap yazanları çıkarmasa hem gündemin uzağına savrulacak, hem de reyting yitirecek. Sadece 'popülerlerin' peşine takılsa, bu kez de 'liyakata aldırmamakla' suçlanacak.
İp cambazlığı, şovmenliğin yanında çocuk oyuncağı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA