Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çitile Hülya çitile...

Hülya Avşar yıllar sonra yeniden şov programına başladı. TNT'deki ilk gecesi 'vasatı' aşamadı.
Üstelik Acun Ilıcalı'nın lojistik desteğine rağmen... Acun, Survivor'da yarışacak ünlüleri peşine takmış, ayrıca KDV olarak da Aref'i getirmişti. Ama yetmedi. Aynı saatlerde Show TV'de Yetenek Sizsiniz Türkiye-Minikler Özel'in yayınlanması da 'eko' efekti yarattı.
Magazin muhabirlerinin 'sorgucu' olarak tribüne çıkarılması ilginç bir fikir. Ama magazinci dostlarımız belki hazırlıksız olmalarından, belki de ilk programın heyecanından olsa gerek, beklenen performansa ulaşamadılar.
Dekora gelince: Program değil de sanki emniyetin sorgu odası.
Hülya Avşar, beyaz şeritli yaya geçidinin üzerine sandalye atmış, Deli Dumrul gibi gelen geçene hesap soruyor gibi. Belki de bu sadelik, Hülya'dan, görkemli stüdyolara sahip Beyaz ve Okan'a bir gönderme: "Burada dekor değil, ben konuşurum!" Ama bunca 'hafif' dekorun arkasında, açılıp kapanan Maksim'vari kadife perde ne alaka? 'Sadelik' ile 'özensizliği' birbirine karıştırmak, büyük hata...
Programın en büyük handikapı, banttan yayınlanıyor olması. Ve böyle olunca da sohbet akmıyor, aksine montajcının makas darbeleriyle iyice soğuyarak, ayaklarını üşütüp 'sistit' oluyor. Acun ile Pascal, Hülya'nın ilk programını 'var güçleriyle' kurtarmaya çalıştılar. Ama Avşar Kızı ikinci programda arkasında böyle bir destek bulamayabilir. Yani... Zor çamaşır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA