Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pargalı'ya bu yapılır mı?

Köşemizin müdavimlerinden Meltem Köroğlu, oyuncularının emeklerinin, yerli yersiz giren reklamlarla nasıl heba edildiğine güzel bir örnek veriyor:
"Muhteşem Yüzyıl dizisinde başrol oyuncuları bizi çileden çıkarıveredursun, Pargalı İbrahim (Okan Yalabık), Nigar Kalfa (Filiz Ahmet) ve Sümbül Ağa (Selim Bayraktar) gibi yan oyuncular gittikçe seyir zevkimi artırıyorlar. Sahneleri yavaş yavaş artarken bu 3 oyuncunun hayran kitlesine benden daha başka bir çok kişinin eklendiğine eminim. Bu arada bir güzel sahneden bahsetmek istiyorum. Süleyman'ın emriyle Pargalı karga tulumba getirilir, izleyici merakla her şeyi analiz eder ne olacak diye, Okan Yalabık gibi mükemmel bir oyuncu, vücudunun her zerresine korku ve perişanlığı yansıtırken bir anda ağzının üstünde bir susamlı akide rengi belirir. Böylece bir izleyici olarak hafta boyunca 'Gelecek bölüm İbrahim'e ne olacak?' diye düşünmek yerine, bant reklamların zamanlamasının ne kadar beceriksizce ayarlandığını düşüneceğim. Eğer ki amaç seyir zevkini bozmaksa, izleyici olarak benden 10 puan aldınız."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA