Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bolluk içinde yokluk

Cumartesi şehir dışındaydım. Saat 20.30 sıralarında eve geldiğimde hemen Lig TV'yi açtım. Bursaspor-Beşiktaş maçını merak ediyordum. Ama yayında başka maç vardı. Ne olduğunu merak ettim. Birkaç haber kanalı dolaştım. Alt yazılarda 'son dakika' ibaresi ile beraber maçın iptal edildiği yazıyordu.
Peki neden böyle bir karar alınmıştı? Bursa'da ne olmuştu? En az 15 dakika boyunca Lig TV ve NTV Spor kanalı da dahil, haber kanalları arasında gezinip, durdum. Hepsi normal yayın akışlarını sürdürüyordu.
'Spor kanalı' NTV Spor'da ise tenis maçı yayınlanıyordu. (Bir pencere açılsa, Bursa'daki gelişmeler görüntülü olarak yayınlansa olmaz mıydı? Yok, yok, yok...) Ana haber bültenini kaçıran bir 'seferi' televizyon izleyicisi olarak dakikalar boyunca kanallar arasında mekik dokudum. En nihayetinde BJK TV'den neler olup bittiğini öğrendim.
Yılın spor olayı geçekleşmiş. Sadece spor mu, asayiş olayı da... Bursa sokakları savaş alanına dönmüş. Maç oynanmamış. Ama ne spor ne de haber kanallarında olayı dakika dakika takip eden var. Ana habere yetiştiniz, yetiştiniz; yoksa benim gibi merak içinde oradan oraya koşturup durursunuz.
Peki o zaman bu kadar çok haber ve spor kanalına ne gerek var? Televizyonu açtığım anda günün en önemli olayını bulamıyorsam, ne işime yarar bunca kanal enflasyonu?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA