Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir Hülya, bin rüya

Hülya Avşar'ın TNT'deki programını şova dönüştürmek için her hafta biraz daha çabalamak zorunda kaldığını gözlemliyorum.
Bu hafta da programı tekdüzelikten kurtarmak için kalkıp kolbastı oynamak zorunda kaldı. Oysa, konuklarıyla teke tek sohbet ettiği daha önceki programında çok daha başarılıydı. Çarpıcı, hatta sansasyonel laflar alıyordu misafirlerinin ağzından. Ya konuk seçiminde problem var, ya stüdyoda çok sayıda konuk, yorumcu ve seyirci olması dikkatini dağıtıyor ya da Hülya henüz yeni ekranında istim tutamadı. Ama her hafta bir şeyler eksik kalıyor, orası kesin.
Üzerime vazife değil ama Hülya'ya naçizane bir tavsiye: Reklamda birlikte rol aldığın Kenan İmirzalıoğlu'nu karşına alsan, yanına da reklamdaki Şaşkoloz Merve'yi oturtsan, Merve sürekli Kenan'a yazsa, Kenan savunmada kalsa, sen de ateşi sürekli körükleyip dursan, iyi program olmaz mı?
Bu arada TNT; çağrıştırdığı ismin tersine, bir türlü patlamadı gitti...
Alternatif eğlence kanalı oluşturmak için son kullanım tarihi dolmak üzere olan eskimiş yüzleri toplayıp "Haydi yapın bir şeyler" demek, yeterli olmuyor sanırım. Daha büyük bir sorun da 'eğlence'yi hafife almak galiba... Hele büyük bir iddiayla ekrana sürülen Frame Türkiye'nin hezimete dönüşmesi, olayın üzerine tüy dikti.
TNT'cilerin yeni sezon başlamadan her şeyi yeniden gözden geçirmelerinde yarar var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA