Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gülşen tesadüfen yaşıyormuş

Şarkıcı Gülşen'in Beyaz Show'da anlattıklarını dinleyince, pek çok kişi gibi ben de "Yok canım, bu kadar da olmaz" dedim.
Meğer Gülşen'in hayatta kalması tamamen mucize imiş. Beyaz Show'un 'Bunları Biliyor musunuz?' bölümünde, Beyaz elindeki özel notları okuyup Gülşen de hepsini doğrulayınca, milletin ağzı hayretten bir karış açık kaldı.
Babası, Gülşen'in doğmasını istemiyormuş. Annesi tam kürtaj masasındayken, babası içeri girip kararını değiştirince minik yavru dünyaya gelmiş. Ama doğum da kolay olmamış. Zira göbek bağı (kordon) bebeğin boynuna dolanmış ve bebek ters gelmiş. Daha sonra kızamık, boğmaca ve su çiçeği hastalıklarını bir arada geçirince, bünyesi zayıflamış ve mucizevi bir kurtuluş daha yaşamış. Derken evde çamaşır suyunu, içme suyu niyetine kafaya dikince, hastaneye zor yetiştirip kurtarmışlar. Ardından 8 yaşındayken evlerinin önündeki caddede kamyon çarpmış, yaralanmış. Ve sonra da sahnede düşüp kalçasını kırmış.
Yani Gülşen'in hayatını filme çekip ismini de 'Öldürmeyen Allah Öldürmez' koysanız, gişe rekorları kıracak... Bu arada Gülşen, tuhaf huylarından da söz etti. Örneğin; evde yalnızken kendini korkutmaktan hoşlanırmış. Sonra da çok korkup yorganı kafasına çekerek, uyumaya çalışırmış. Duşta kendini korkutup tedirgin etmekten ise ayrı bir zevk alırmış. (Beyaz işin bu tarafını kurcalamaktan çekindi. Niyeyse?) Bitmedi... Gülşen 12 yaşında evinin balkonunda gökyüzüne bakarken, uzay gemisi görmüş. Hem de annesi ve bir arkadaşıyla beraber yaklaşık bir dakika boyunca uzay gemisini izlemiş!..
E adamlar haklı! Bunca badireyi atlatıp hayatta kalmayı başaran bir canlı, evrenin her köşesinde inceleme konusudur!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA