Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çete'ye Beyaz darbe

Star'da yayınlanan İzmir Çetesi, düşük reytinglerinden yana dertli. Kadir İnanır gibi bir fenomenin kadroda yer almasına, ilginç senaryosuna ve hoş diyaloglarına rağmen dizi; boştaki tekerlek gibi havada dönüyor, bir türlü mesafe kat edemiyor. Bunda belki de Star'ın dizi izleyicilerine bir türlü cazip gelememesinin de rolü vardır. Başka bir kanalda, başka bir gün ve saatte daha başarılı olabilirdi diye düşünüyorum.
Dizi; reyting okyanusunun dev dalgaları arasında fındık kabuğu gibi bir o yana bir bu yana sallanırken, bir darbe de Beyaz Show'dan yedi. Bu hafta Beyaz Show'a dizinin oyuncularından Mustafa Üstündağ ve Kenan Ece konuk oldu. Yani dizinin yeni bölümünün Star TV'de yayınlandığı dakikalarda; oyuncuları Beyaz Show'un canlı yayınındaydılar. Böylece dizi, az sayıdaki izleyicilerinden önemli bir bölümü, Beyaz Show'a kaptırmış oldu. Öyle ya, dizinin sempatik oyuncuları canlı canlı Beyaz'ın stüdyosundayken, kim izler İzmir Çetesi'ni?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA