Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Geyiğin en kralı

Bu hafta Disko Kralı yine sıra dışıydı. Geçen hafta stüdyodaki ve ekran başındaki tüm izleyenlere "Risk nedir?" diye sorup o malum el hareketini yaptıran Okan bu hafta da sınır uçları ve sinir uçları arasında gezinip durdu.
"Saat 01.00'den itibaren SeksoDisko'ya başlıyoruz, ona göre" diyerek izleyicilerini uyaran(!) Okan'ın giydiği tişört de olacakları önceden haber verir gibiydi. Ayıp hareket çeken bir iskelet elinin etrafında 'Fu.k' ile başlayıp biten pek çok İngilizce küfür ibaresi yer alıyordu.
Okan'ın açılış anonsu da programın genel havasıyla örtüşecek cinstendi: "Sevgili Reyhan seni tebrik ediyorum. Harika bir konuk listemiz var. Sıksak, bu kadar deliyi akıl hastanelerinden bile toplayamazdık..."
Okan önceki hafta konuğu Ragıp Savaş'a "En son cetvelle neyi ölçtünüz?" diye sormuş ve konuğundan "Çook uzun yıllar önce malum şeyi..." yanıtını almıştı. Bu hafta da geçen haftayı aratmadı. Sahnedeki performansın ardından Okan yere eğilip bir şey aldı ve "Az önceki dansçı kızlardan birinin küpesi düşmüş. Eh artık ben gidip evine bırakırım" dedi. Konuk Asuman Krause'den kinayeli bir yorum geldi: "İyi, sadece küpesi düşmüş!" Gecenin sonlarına doğru Mustafa Topaloğlu'nun barış mesajına Asuman Krause "Savaşma, seviş benimle" diye katılınca, Topaloğlu yanıtı yapıştırdı: "Bu halde mi?.."
Ama 'sınır ihlali' yaşatan muhabbet Okan ile oyuncu Ümit Erdim arasındaydı.
OKAN: Senin eve gelsek, güreşir miyiz?
ÜMİT: Bir yere kadar...
OKAN: Nasıl yani bir yere kadar?
ÜMİT: Bir yerden sonra sertleşiyor.
OKAN: (Hayretle) Ne sertleşiyor yaa?
ÜMİT: Güreş sertleşiyor. Sert hareketler oluyor yani... Bırakıyoruz o zaman.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA