Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nihat milli oldu

Acun Ilıcalı yeni projesini Survivor'da ağzından kaçırdı. Meğer Acun'un düşlerinde Survivor All Stars organizasyonu yatıyormuş. Düşünsenize, Uğur Pektaş, Hakan Hatipoğlu, Merve Oflaz, Nihat Doğan, Derya Büyükuncu, İhsan, Taner, Asena, Gizem ıssız adada yeniden kapışıyor... Vallahi tadından yenmez.
Bu arada deli dolu tavırları nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nin altını üstüne getiren, Kıbrıs'ta da rahat durmayan hiperaktif Taner'in başına, Acun üç koruma dikti. Taner ise buna rağmen şu ilginç açıklamayı yaptı: "Benden çok iyi çocuk bakıcısı olur. İleride kreş açmayı düşünüyorum. Anne babalar gönül rahatlığıyla çocuklarını bana emanet edebilirler!.." Çocuklarından kurtulmak isteyen psikopat anne babaları bilmem ama aklı olan çocuğunu Taner'e bırakmaz!
Diğer yandan önceki gece Kıbrıs'tan dönen Nihat Doğan, havaalanında yüzlerce hayranı tarafından omuzlara alındı. Üzerinde milli takım forması bulunan Nihat'a Esenyurt'taki evine kadar bir konvoy eşlik etti. Eminim bu görüntü pek çok milli sporcuyu kıskandırmıştır.
Bu arada Acunmedya, ismini Ankamedya diye değiştirmeli. Zira bir kez daha küllerinden bir yıldız yarattı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA