Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bunun adı Taşkın'lık

Gökhan Taşkın yine ne yaptı etti, kendinden söz ettirmeyi başardı. Ama bu defa fazla ileri gittiğini düşünüyorum
Zira bu kez yaptığı, yüzüne ayakkabı boyası sürüp Obama'yı taklit etmesi kadar sevimli gelmedi bana...
Geçen hafta Flash Gece Haberleri'nde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik bombardıman görüntüleri ekrana taşındı. Ama diğer kanallardan farklı olarak...
Görüntülerin üzerine bir Arap spikerin maç seslendirmesi bindirilmişti. Anlatılan bir askeri operasyon değil de derbi maçıydı sanki. Füzeler hedefi bulduğunda Arap spikerin "Gooool" diye bağırmasının eşliğinde ekrana kocaman sarı harflerle 'GOOOL' yazısı bindiriliyordu.
Gökhan Taşkın bu videoyu anons ederken şöyle dedi: "Jetlerimiz PKK hedeflerini bomladığında sanki milli takımımız gol atmış gibi sevinip heyecanlanmıyor muyuz? Onlar bizim canımızı acıttı, biz de onlarınkini işte böyle acıtıyoruz diye sevinmiyor muyuz? Bu görüntüleri ekrana getirmekteki amacımız, halkımızı biraz olsun rahatlatmaktır..."
Şehitlerimiz hepimizin yüreğini kavuruyor. Üzülüyoruz, hınçlanıyoruz. Bu çok doğal bir tepki. Ama bir askeri operasyonu milli maç gibi ekrana getirmek, o acıları hafifletmek yerine sadece olan biteni 'ucuzlatır.'
Bu videodan keyif alıp gülenler, hatta tezahürat yapanlar olabilir. Ama ben şehitlerimizin ve gazilerimizin daha vakur bir tepkiyi hak ettiklerini düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA