Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Orada kimse yok mu?

Bazı küçük kasaba radyoları vardır. Her işi radyonun sahibi yapar. Hem patron, hem müdür, hem personeldir. Gece yarısı olunca üç-beş saatlik bir CD takar teybe ve evinin yolunu tutar. O uykudayken, CDçalar takılır. Aynı şarkının aynı nakaratı sabaha kadar tekrarlanır, durur...
Perşembe akşamı TRT Spor kanalını izlerken karşımdaki devletin televizyonu değil de, kasaba radyosu idi sanki... Karşıma Bundesliga (Alman 1. Futbol Ligi) maçlarının tanıtım anonsu çıktı. 26, 27, 28 Ağustos tarihlerinde oynanacak (!) ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak maçların programı uzun uzun verildi. Gözlerimi ovuşturdum. Önce ekrana, sonra takvime defalarca baktım. 1 Eylül olmuş, bizim TRT Spor kanalımız 3-4 gün önce oynanıp bitmiş maçların anonsunu veriyor... Huuuu!.. Orada kimse yok mu? Kim bu bandı takıp da evine uyumaya gitti?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA