Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bayılıyorum ben bu Güllüm'e

Saba Tümer'in gündüz programında taşlar yerli yerine oturdu. Saba'yı yine aynı enerjisiyle ekranda görmek, mutluluk verici. Zira gece programının son aylarında, yaptığı işten hoşnut olmadığı ve iyice sıkıldığı açıkça belli oluyordu. Yeni projeyle yeniden havasını bulmuş görünüyor. Saba, konuk profilini yüksek tutmayı başardığı gibi, klişe reyting manevralarından da uzak durmaya özen gösterip ekranda 'samimiyetin' ne denli önemli olduğunu dosta düşmana gösteriyor.
Ancak programda benim için Saba kadar cazibe noktası oluşturan bir kahraman daha var.
Fehmi Dalsaldı... Onu her sabah elinde mikrofon, 'Pakize Suda halleriyle' sokak röportajları yaparken izliyor ve kahkahalara boğuluyorum. Güllüm Show adı verilen bu bölümde Fehmi sadece taklitle yetinmiyor; aynı zamanda doğaçlama mizah yeteneğini de konuşturuyor. Hele turistlerle yaptığı ve yabancıların tek kelime anlamamalarına rağmen dakikalarca Fehmi ile sohbet ettiği o inanılmaz röportajlar bir harika...
Fehmi Dalsaldı, bir dönem Yavuz Seçkin'in radyoda sunduğu Yavuz'un Minibüsü programının da vazgeçilmez elemanlarındandı. Sonra yollar ayrıldı, herkes kendi ekmeğinin peşine düştü.
Bu arada Yavuz'un Minibüsü ne okulmuş yahu? Yetenek Sizsiniz şampiyonu Safa ve Fehmi aynı okuldan mezun. Helal olsun bizim Yavuz'a...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA