Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yunan'ı bekleyen tehlike

Yapımcı ve yönetmen dostum Murat Aktaş şu sıralarda hayata geçirmek üzere olduğu yeni projesinin heyecanını yaşıyor. Türkiye ve Yunanistan Turizm ve Kültür Bakanlıklarının katkıları ile gerçekleşen Muhteşem Yolculuk isimli projenin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Her iki ülkenin kültür, turizm, yemek, müzik, yaşam ve ortak değerlerini öne çıkaran projenin çekimleri 1 ay önce Kapadokya'da başladı. İstanbul'dan sonra tüm Ege kıyılarında süren çekimler Yunan adalarında devam etti.
Ekip, gittiği hemen her yerde Yunan halkının büyük ilgisi ve sempatisiyle karşılaştı. Özellikle Türk dizilerinin Yunan televizyonlarında popülarite kazanması nedeniyle program ekibine sürekli dizilerin akıbetiyle ilgili sorular yöneltildi.
Oyuncu ve sunucu Sinem Yıldırım, şef ve gurme Maria Ekmekçioğlu ile genç Yunan aktör Alex Afthonidis'in kamera önünde görev aldığı programın çekimleri sırasında Murat'ı en çok şaşırtan ise Yunan halkının Türk dizilerine gösterdiği büyük ilgi olmuş. Bir feribot yolculuğu sırasında bizzat tanıklık etmiş. İki ayrı Yunan kanalında aynı anda Aşk-ı Memnu ile Aşk ve Ceza dizileri başlayınca, gemide hayat durmuş. Tüm yolcular ekran karşısında kümelenip, adeta soluk almadan dizileri izlemeye koyulmuşlar.
Yunan ekonomisini zaten 'tembellik' vurmuştu. Bir de bizim dizilere tutuldular mı, iyice ele güne muhtaç hale gelirler vallahi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA