Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Biz bunu hak etmiyoruz!

atv'nin ilgiyle izlenen yarışması Sen Hak Ediyorsun'da bu hafta, tezgah arkadaşı Murat Bey, bir dönemin ünlü oyuncu ve şarkıcısı Serpil Örümcer için yarıştı.
'Bayan Bacak' lakaplı sanatçının şöhret dağından nasıl tepetaklak yuvarlandığını, kızını ve torunlarını geçindirmek için Bakırköy'de nasıl seyyar satıcılık yaptığını haberlerden öğrenmiştik. Sonunda tezgah arkadaşı Murat Bey, zorlu bir yaşam mücadelesi veren Serpil Örümcer için yarışmaya karar verdi. Ve son bölümdeki kötü performansına rağmen, 81 bin 400 liralık ödüle ulaşmayı başardı.
Serpil Örümcer, yaptığı 'hayati' hatalara rağmen, tabii ki bu parayı da fazlasını da hak ediyor. Peki bizler, bir dönem el üstünde tuttuğumuz sanatçıların, üçüncü sınıf otel odalarında, huzur evlerinde ya da rutubetli bodrum katlarında yalnız başlarına öldükleri bir toplum olmayı hak ediyor muyuz? Bir-iki iyi niyetli küçük girişim dışında, devlet ile sanatçılar ne zaman tam anlamıyla ele ele verip üç dört katlı bir 'vefa pansiyonu' inşa edecekler? Biz ne zaman muhtaç sanatçılarımız için ona buna el açmaktan kurtulacağız? Sanatçıya yardım edilen değil, sanatçının yardımını alan bir toplum olmayı daha ne kadar özleyeceğiz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA