Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Asuman'ın işi zor

Var mısın Yok musun? yeniden ekranda... Ama iki farkla; Acun Ilıcalı yerine Asuman Krause'nin sunumuyla ve Show TV yerine FOX'ta.
Yarışmanın sunucu adayları arasında Asuman'la birlikte Tolga Çevik ve Metin Uca'nın da ismi geçiyordu.
Sonunda format sahibi Endemol Türkiye'nin yetkilileri Asuman'da karar kıldılar.
Aslında yarışmayı kim sunsa işi zor. Çünkü Acun çıtayı öyle bir yere koydu ki, onun üzerinden atlamak için insanların ayağının altında helezon yaylar olması lazım. Yeni yarışmayı izlerken insanlar ister istemez ekrandaki sunucuyu Acun'la kıyaslıyorlar. Hatta daha önce televizyonda iki kez denenen ve başarılı olamayan bu yarışmayı Acun'un sevdirdiği de unutulmaması gereken bir gerçek. Ama bütün bu handikaplara rağmen Asuman işini iyi yapıyor.
Zaten Wipeout ile sunuculuktaki rüştünü ispat etmişti. Özellikle içeriğin sadece 'pazarlıktan' ibaret olduğu ve sunucunun neredeyse tüm yükü omuzladığı bu ağır yarışmanın da altından kalkarsa, Asuman'ı biraz zor tutarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA