Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kadının fendi

Kadınlar isyanda... Nasıl olmasınlar ki; kadına şiddet, taciz, istismar haber bültenlerine, gazetelerin üçüncü sayfalarına sığmaz oldu. Kadınların şikayet konularından biri de; özellikle dizilerde ve televizyon reklamlarında sömürülmek, itilip kakılmak, ikinci sınıf insan muamelesi görmek... Bu konuda da çok haklılar. Ama son zamanlarda sıkça dönen bir reklamda bu kez aşağılanan biz erkekler olduk.
Adam, takım elbisesiyle sevgilisinin kapısını çalıyor. Kadın onu içeri sürükleyip yatağa atıyor ve üzerindekileri çıkartmaya başlıyor. Ama erkeğin 'umduğu' gerçekleşmiyor. Tam tersi, kadın onun suratına yeni giysiler fırlatıp erkeğini kapı dışarı atıyor. Adamcağız deri montu ve tişörtüyle kapıyı yeniden çaldığında bu kez sevgi ve şefkat görüyor. Reklam, "Ben erkeğimi işte böyle severim" sloganıyla bitiyor...
Şimdi reklamdaki rollerin değiştiğini bir düşünün... Yani kadının giyim kuşamı yüzünden kapı dışarı edildiğini... Kadınlar bir haftadır Taksim'de protesto yürüyüşü yapıyor olmazlar mıydı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA