Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Emre, Hagi'ye saldırdı mı?

Dedim ya, Türkiye 'iddia cenneti oldu' diye... Bir büyük iddia da pazar gecesi Kanaltürk'ün Telegol programında yorumcu Gökmen Özdenak'tan geldi. Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun agresifliği tartışılırken Özdenak, "2000-2001 sezonunda Galatasaray, Ankaragücü'ne 2-1 yenilip şampiyonluktan olmuştu. Bu maçın ardından soyunma odasında Emre, takım arkadaşı Hagi'nin üzerine ana avrat yürümüştü.
Hagi'ye bile bunu yapan, kime ne yapmaz?" dedi. Bunun üzerine moderatör Serhat Ulueren'den şaşırtıcı bir tepki geldi. Ulueren, "Benim bildiğim Hagi, Emre'ye bunu yaptırtmaz.
Kimse, sahada hakeme bile kafa atan Hagi'ye böyle davranmaya cesaret edemez. Biraz mantıklı iddialarda bulunalım lütfen" deyince; Özdenak'ın tepesi attı: "Sen her türlü iddiayı ortaya attığında gerçek de bizim iddialarımız mı sallama? Çok güvenilir bir yerden duydum bunu. Soyunma odasının içindeki birinden..."
Son sözü ise yine Ulueren söyledi: "Hayır, daha önce de bazı iddialarınız boş çıkmıştı da o yüzden söylüyorum..."
Bu diyalogdan sonra kimsenin Serhat Ulueren'e "Madem iddialarına, söylemlerine güvenmiyorsun, niye Gökmen Özdenak'ı hâlâ yorumcu olarak o stüdyoda tutuyorsun?" diye sormaması ise daha da ilginçti.
Telegol'ün ilginç bir iç dinamiği var. Kimsenin çözemediği...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA