Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Babasından 5 yaş küçük!

Sizce de Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Mustafa'sı Mehmet Günsür, babası Kanuni Sultan Süleyman yani Halit Ergenç ile yaşıt gibi durmuyor mu?
Merak edip iki oyuncunun doğum tarihlerine baktım.
Halit Ergenç 30 Nisan 1970 doğumlu. Mehmet Günsür ise 8 Mayıs 1975'te doğmuş. Yani Şehzade Mustafa, babası Kanuni'den sadece 5 yaş küçük!
Kolayca tahmin edileceği gibi; bu rol için Mehmet Günsür'ün seçilmesi, ekran başındaki genç kızların dikatlerini diziye daha fazla odaklamak içindi. Nitekim hedef tutturuldu. Her ne kadar Mehmet Günsür, bıyığı terlememiş, 'yumurta gibi şehzade' görüntüsüyle eski karizmasından uzak dursa da, ekran başındaki genç kızların kalp çarpıntıları neredeyse buralardan bile duyuluyor.
Muhteşem Yüzyıl'ı cazip kılan unsurlardan belki de en önemlisi, oyuncu kadrosunun sürekli yeni isimlerle takviye edilmesi. Bu devinim, diziye ayrı bir enerji katıyor.
Nitekim son bölümde Mehmet Günsür'ün yarattığı cazibenin yanısıra, Hümeyra'nın falcı kadın performansı gerçekten de ayakta alkışlanacak cinstendi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA