Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ferdi Baba'nın dramı

Dün bu köşede Ferdi Tayfur- Ata Demirer polemiği hakkında yazdıklarım, pek çok mecrada 'yılın haber bombası' olarak duyuruldu. Ferdi Tayfur 2009 yılında sunuculuğunu yaptığım Medyatik programında Ata Demirer'e boksör filmi projesinden söz edip ünlü komedyene oyunculuk teklif ediyor. Hatta senaryonun ana hatlarını da bir çırpıda anlatıveriyor.
Kanaltürk'ün başarılı sabah programı 2. Sayfa'nın usta gazetecileri Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı iyi haberin kokusunu alıp dün sabah tam 3 saat boyunca konuyu harika bir şekilde ekrana taşıdılar.
Stüdyoda ben de vardım. Ferdi Tayfur ise canlı yayına evinden katıldı. 2.5 yıl önce Medyatik stüdyosunda yaşananlar, yoruma yer bırakmayacak şekilde ekrana serildi.
Ferdi Tayfur ise sözleriyle olay yarattı. Hepsini burada tekrarlamak istemiyorum ama şu kadarını söylemeliyim ki, ne şarkılarında ne de filmlerinde onu bu kadar içten yakarırken, bu denli dramatik konuşurken izlememiştim. Programa mesaj yağdı... İzleyiciler müthiş yorumlar yaptı. Ata Demirer ise program sunucularının yaptığı tüm çağrılara rağmen yine sessiz kalmayı tercih etti.
Görüntüler bu hafta boyunca neredeyse tüm magazin programlarında yayınlanmaya namzet. Mutlaka bir yerlerde rastlayacaksınız. Ve eminim, Tayfur'a en çok o anlarda ağlayacaksınız...
Ferdi Tayfur'dan canlı yayında 2.5 yıl önce yazdığı ve Berlin Kaplanı filmiyle büyük benzerlikler taşıdığı iddia edilen Lambalı Saz filminin orijinal senaryosunu rica ettim; gönderecek. Ben de her zamanki tarafsızlığımı muhafaza ederek, iki film arasındaki benzerlikleri ve farkları bu sütunlarda sizlerle paylaşacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA