Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kraliyette bütçe sorunu

Disko Kralı'nın bu haftaki konukları (Alpay dışında) birbirinden çılgın olunca; Okan Bayülgen'in işi de kolay olmadı.
Niran Ünsal, Faruk K., Aylin Coşkun ve Ece Toprak coştukça, Okan direksiyon hakimiyetini yitirmemek için iki katı fazla mesai yapmak zorunda kaldı.
Okan, Aylin Coşkun'a "Neden dansçıların yok?" diye sorunca beklemediği bir yanıt aldı: "Bütçe vermediniz de ondan..." Programın prodüksiyon açısından fazla güçlü olmadığı, sohbetin ilerleyen dakikalarında daha net ortaya çıktı.
Okan konuklarına sırayla "Program öncesi içiniz kıpır kıpır oldu mu?" diye sorarken; Faruk K. "Benim oldu. Kuliste Aylin'i yarı çıplak gördüğüm zaman... Aynı odada soyunduğumuz için..." yanıtını verdi. Aylin Coşkun bu sözlere fena halde sinirlendi. Coşkun, konuya açıklık getirmek için konuştuğunda ise ünlülerin gerçekten de aynı odada giyinip soyunduğu ortaya çıktı: "Ben giyinmiştim. Sonra Faruk geldi. Ben aynanın karşısında makyajdaydım. O üstünü değiştirdi. Ama ben gözlerimi kapatmıştım..."
Görünen o ki; Kraliyet Ailesi maddi açıdan biraz zorda... Okan gelecek hafta programında bir yardım kampanyası başlatsa da toplanan parayla kulise bir-iki oda daha ilave edilse...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA