Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

1. Gülse Birsel Ödülleri

Tam da Antalya Televizyon Ödülleri Jürisi'nin değerlendirmelerinin sürdüğü hafta sonu, Yalan Dünya'nın televizyon ödüllerini ti'ye alması pek manidardı. Açılay ile Deniz bir derginin internet üzerinden yaptığı en iyi dizi oyuncusu oylaması için birbirlerine girdiler.
Son günlerde magazin manşetlerine sıkça düşen 'Kim başrol, kim yardımcı rol?' tartışmalarının dizideki mizahi yansıması da pek hoştu doğrusu. ("Ben yardımcı değil, başrol oyuncusuyum" diyerek Antalya Televizyon Ödülleri yarışmasından çekilen Umutsuz Ev Kadınları dizisinin oyuncusu Evrim Solmaz, kendi üstüne alınmış mıdır acaba?)
Nihayetinde yılın en iyi kadın oyuncu ödülünün 7 yaşında bir kız çocuğuna gitmesi ve kızın kendisine yöneltilen "Rakipleriniz için ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Biraz daha çalışmaları lazım" yanıtını vermesi, hem bizim kızlara hem de yarışmayı düzenleyen dergiye 'kapak' olacak cinstendi!
Bu arada Açılay'ın ödül töreninde giymek için kostüm ararken, tezgahtar kıza "Sizde Nuri Bilge hırkası var mı?" diye sorması da dizide yönetmenlere yapılan göndermelerin son halkasıydı.
Sahi ya, ben ambleminde çif geyik bulunan tekstil firmasının ürün sorumlusu olsam 'Ceylan' adını verdiğim yeni bir hırka kreasyonu oluştururdum. Hem logoyla da uyumlu olurdu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA