Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İçime sinen, sinmeyen

Antalya Televizyon Ödülleri'nde ön jürinin belirlediği 5 aday arasında ana jüriden en fazla puanı alan, birinci ilan ediliyor. Yani nihayetinde 'matematik' konuşuyor. Siz bir başka aday için oy kullanmış olsanız da, demokratik çoğunluğa boyun eğiyorsunuz.
Değerlendirme sonucunda 'katılmadığım' bazı ödüller oldu. Köşemi dikkatle takip edenler, bugüne kadar yazdığım yazıları hatırlayıp kimlerden söz ettiğimi kolaylıkla anlayabilirler. Bütün bunların yanı sıra, içime fena halde sinen, bana 'Helal olsun' dedirten ödüller vardı. Çocuk gelinler gibi son derece önemli bir sosyal yarayı toplumun gündemine taşıyan Hayat Devam Ediyor'un drama dalında En İyi Dizi seçilmesine çok sevindim. Bu değerlendirme, dizilerin sadece eğlencelik, laylaylomlar'dan ibaret olmadığını ifade eden bir duruştu adeta. Yıllardır, mesleki başarısının yanı sıra beyefendi kişiliğinden de bir gram taviz vermeden haber sunmaya devam eden atv'nin anchorman'i Cem Öğretir'e gelen birincilik ödülü ise Antalya jürisinin yıktığı en önemli tabuydu. Meral Okay'a giden En İyi Senaryo ödülü, Leyla İle Mecnun'un senaryosunun onurlandırılması ve Kim Milyoner Olmak İster?'in kucakladığı En İyi Bilgi İçerikli Yarışma ödüllerini de içerdikleri anlam açısından son derece doğru ve faydalı buldum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA