Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İsmail'in iki yakası

Bundan yaklaşık 1.5 yıl önceydi. Erdal Özyağcılar ile Edremit uçağında karşılaştık. O sıralar, Karadağlar dizisinin çekimleri için sıkça bizim oralara gidip geliyordu. Bana 'çok gizli' yeni dizi projesinden söz etmişti. Demişti ki; "Harika bir yöre hikayesi. Bir Türk balıkçı var, Assos'ta yaşıyor. Hem Türkiye'de, hem karşıdaki Yunan adası Midilli'de karısı var. Muazzam bir dizi olacak. Yunan oyuncuları da oynatacağız.
Ama ne olur, şimdilik yazma..."
Sırrımızı, dizi tanıtımlarının atv ekranlarında döndüğü şu günlere kadar sakladım. Şimdi heyecanla İki Yaka Bir İsmail dizisinin başlamasını bekliyorum. Bir de Balıkçı İsmail'in 'iki yakasının' nasıl bir araya geleceğini...
Bu arada Erdal Özyağcılar'dan dizi için oyunculuk teklifi de almıştım. E öyle ya, Yunan'dan daha fazla Yunan'a benzeyen şu tipimle, benden iyisini mi bulacaklar?
Şaka, şaka...
Velinimetim seyirciye bu kötülüğü yapar mıyım?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA