Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haftadan süzülenler

İki hafta önce, "İster misiniz Nigar Kalfa da Pargalı'dan hamile kalsın?" diye yazmıştım. Çok beklememe gerek kalmadı...
Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Selim, Malta'ya kaçtı. Gelin görün ki; çekim yapılan yer Büyükada idi. (Zamanında bizim levendler kuşatma için boşuna o kadar uzağa gitmişler!)
Mehmet Ali Birand, perşembe akşamı paranın notlarını sunacağı yerde, "Görüyorsunuz işte, ben ne diyeyim?" dedi. Eminim görme engelliler, Mehmet Ali Ağabey'in kulaklarını bir hayli çınlatmıştır.
Seksenler, Ergun Plak yüzünden zaten bugün Gaf Kürsüsü'nde... Ergun bir de "Neydi o İnter-Milan maçı? Altobelli, Gentile, Dino Zoff ve Paulo Rossi" demesin mi? Oysa saydıklarından sadece Altobelli İnter'de oynamıştı. Diğerleri Juventus'un efsane kadrosunun oyuncularıydı.
Bu hafta silahları mozaikleyen FOX Ana Haber'i kutlamıştık. Bir "Aferin" de Kanaltürk Haber Merkezi'ne... 'Diri diri gömülen Suriyeli muhalif' haberi sırasında ekranın üst köşesine 'Çocuklara izletmeyin' yazdıkları için...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA