Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yakar geçerim

BU hafta Survivor hakkında yazacak çok şey var:
Pek çok Survivor izleyicisi Hasan'ın saçlarının nasıl olup da uzamadığını merak ediyor. Maşallah sakalları Muhteşem Süleyman boyutlarına erişti ama saçları hep bir numara uzunlukta bekliyor.
Hasan'ın sadece pala kullanarak ev inşa ettiğini, Hindistan cevizi ayıkladığını, balık temizlediğini görmüştük. Acaba bu müthiş yeteneğinin bir uzantısı olarak aynı pala ile düzenli olarak saçlarını da mı kazıyabiliyordu?
Aslında ilk bölümlerin birinde Acun gerekli açıklamayı yapmıştı. Sadece Hasan'a tanınan bir ayrıcalıkla, ona bir ustura verilmiş ve saçlarını her gün düzenli olarak kazıması sağlanmıştı.
Bu arada Mustafa Topaloğlu'nun 'Quaresma stili' yeni saç modeli de kendisine pek yakıştı doğrusu. Hazır söz Topaoğlu'ndan açılmışken, birleşme partisinde ünlü rap sanatçısı Ludacris ile düet yapmasını bekliyordum ama hayal kırıklığına uğradım.
Bence Acun dünya çapında ses getirecek bir fırsatı harcadı. Yoksa, "Rap müzik adına bir facia ucuz atlatıldı" desek daha mı doğru olur?
Bir de şu ağlardan toplanan balık meselesi var. Bir kere olsun ağdan canlı balık çıkmadı. Gece boyunca ölü bir balığın ağda takılı durmasına da olanak yok. Zira milyon tane yengecin cirit attığı öyle bir adada bu mahlukatlar kayaların arasına gerilen ağda balık filan bırakmaz.
Acaba yerli halktan birileri yarışmacıların hallerine acıyıp sabaha doğru ağlara sevabına balık mı takıyor?
Diğer yandan Dominik'te çok ciddi bir yangın tehlikesi atlatan Acunmedya ekibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Hani "Ludacris, Survivor'ı yaktı geçti" desek, hiç de abartmış olmayız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA