Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ayna gibi dizi

İşler Güçler'i bu denli ilgiyle izlememenin en önemli nedeni, televizyon sektörünün ipliğini pazara çıkarması. Tıpkı Yalan Dünya gibi, İşler Güçler de 'içtiği' suyu her hafta tahlile götürüp ölçtürüyor. Yani sektörün tam ortasından, Türkiye'deki televizyonculuğa ciddi eleştiriler yöneltiyor.
Bu hafta da bizimkilerin başındaki açıkgöz yapımcı döktürdü. Kanal yönetimi, dizi projesinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in çıkarılmasını isteyip onlara ödenen ücretle çok daha ünlü isimlerin dizide oynatılabileceğini söyleyince, işi kaybetmek istemeyen yapımcı hemen bizim çocukları satıverdi. Dedi ki, "Tabii efendim, öyle yaparız. Zaten benim oyuncu değişikliği için girişimlerim var. Bu hafta birkaç dizi yayından kalkıyor. Eee, başrol oyuncularından taksite filan girmiş olanlar vardır mutlaka. Onlardan birilerini ucuza transfer ederiz..."
"Bel bağladığı dizi üç bölümde yayından kaldırıldığı için ev taksidini ödeyemeyen oyuncuyu ucuza kapatma" olayı, sadece mizah dizisi yazarının hayal gücünden ibaret olmasa gerek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA