Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tekindor krallığı

Şu sıralar herkes Çetin Tekindor'un Karadayı dizisindeki muhteşem performansına şapka çıkartıyor Ama bir Tekindor daha var ki, Kuzey Güney'de her hafta biraz daha parlıyor.
Dizide Ceren'in annesi 'Gülten Çayak' karakteri ile izlediğimiz Zerrin Tekindor iki kez Afife Jale ödülü almış usta bir tiyatrocu olmasına rağmen, televizyon izleyicileri tarafından Aşk-ı Memnu'daki 'Matmazel' rolüyle tanınmıştı.
Zerrin Tekindor bu kez çok zor bir rolde. Çünkü Gülten Çayak son derece gri bir karakter. İyi niyetli bir anne ama kızını aynı zamanda bir 'proje' olarak görüyor. Yarım kalmış kadınlığını, kızında tamamlamaya çalışıyor. Bu nedenle önüne çıkan her krizi, fırsata çevirme derdinde.
Bana göre Kuzey Güney dizisini bir arada tutan ekvator çizgisi gibi... O olmasa, Kuzey bir yana, Güney bir yana savrulacak, dizinin ekseni kayacak.
Zerrin Tekindor bu aralar Haluk Bilginer'le yaşadığı iddia edilen aşk haberleriyle ve 'Bitter'e alışmaya çalıştığı' televizyon reklamıyla gündemde. Oysa Allah onu, hiçbir sansasyona ya da reklama ihtiyaç duymayacağı yeteneklerle donatmış.
Bilmeyenler için küçük bir not: Çetin Tekindor'un eski eşi Zerrin Tekindor, bugüne kadar 10'un üzerinde kişisel sergisi bulunan son derece usta bir ressam. Farklı karakterlere bürünürken, kendini bir tuval gibi boyaması da bu yeteneğinden kaynaklanıyor olsa gerek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA