Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok böyle şamata

GSTV'deki Sessiz Sinema programı kimin buluşu ise kutluyorum. İzlemediyseniz, hayal edin: Bir takımda Umut Bulut, Emre Çolak ve Sercan Yıldırım, diğer takımda Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Semih Kaya... Konuk yarışmacı Engin Baytar... Jüri koltuğunda ise Hasan Şaş ve Ümit Davala...
Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, sessiz sinema oyununa kendilerini iyice kaptırmışlar. Ne yalan söyleyeyim, son zamanlarda keçi boynuzu tadı veren lig maçları bile bu kadar büyük bir rekabete ev sahipliği yapmıyordu.
Hele Hasan Şaş'ın, oyunu anlatırken söyledikleri yok mu? "Oğlum hiç mi sessiz sinema oynamadınız? Mesela deliyi örnek verecekseniz, Engin Baytar'ı gösterin yeter!"
Girdiği her ortamın neşe kaynağı olan Hasan Şaş, oyun sırasında öğrencilerine gözdağı vermekten de geri durmuyordu: "Bakın, bunu bilemezseniz, kendinize kulüp bulun!"

'TAKIM' OLMAK
Görüntüler son derece neşeliydi ama Galatasaray'ın nasıl bir 'takım' olduğunu da anlatıyordu. Özellikle Umut Bulut'un, Aslan Kral filmini anlatırken, kıyasıya forma savaşı verdiği Burak'ı 'Kral' kelimesine örnek göstermesi, sarı-kırmızılı taraftarı fazlasıyla memnun etti. Burak ise alçakgönüllülüğünü "Sakın beni gösterme lan!" cümlesiyle ifade etti(!)
Program, sanal âlemi de salladı. Atılan bir tweet şöyleydi: "Bu saatten sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını değil, haftaya oynanacak sessiz sinema maçını bekliyorum..."
Şimdi FBTV'den tabu, BJKTV'den kızma birader atakları gelirse, şaşırmayacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA