Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben Vurmam Eşim Vurur

İşte yukarıdaki yorumla yakından ilgili bir olay daha...
Kanal D'de yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının en fazla eleştiri alan bölümü, finaliydi.
Yetenekleri ve azimleriyle finale çıkan çiftler; büyük ödül olan otomobili kazanmak için önce milleti konserve gibi arabanın içine tıkıştırıyor, sonra da kaba kuvvetle halat çekiştirip duruyordu.
Ee madem işi nihayetinde kaba kuvvet çözecek, onca yetenek ve zeka gösterisine ne gerek var ki?
yönetimi ve format sahipleri de eleştirileri dikkate almış olmalılar ki, 'balık istifi' ve 'halat çekme' bölümlerini kaldırdılar. Yerine yeni yetenek yarışmaları koydular.
Peki ne yeteneği?
Nişancılık!
Cumartesi gecesi, haber bültenlerinde kan gövdeyi götürüyordu. ABD'de okul baskını, İstanbul'da yol kavgası cinayeti, Konya'da kiralık katillere öldürtülen koca dehşeti vs...
Böyle bir günde Ben Bilmem Eşim Bilir'in finali nasıl yapıldı dersiniz? Paintball silahıyla, oyuncak ördeklere ateş edilerek...
E ben daha ne diyeyim? Eski koca cinayetlerinin kadın cinsini tüketmek üzere olduğu böyle bir dönemde yarışmanın ismini mi değiştirmeli ne? Ben Vurmam Eşim Vurur!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA