Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kendini 'Kanıt'ladı

Bravo Abdullah Oğuz'a...
Dibe doğru yol alan Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisinden Tolga Karel'i çekip aldığı ve Kanıt dizisine transfer etiği için...
Tolga Karel'in oyunculuğu bu köşeden sıkça övgü almıştır. Kıyam dizisinde de üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Ama mayası tutmayan bir dizide daha fazla yıpranmamalıydı. Bu nedenle tecrübeli yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz son derece yerinde bir müdahalede bulundu diye düşünüyorum.
Verdiği uzun aranın ardından yeniden ekranlara dönen Kanıt dizisine Tolga Karel'in büyük bir ivme kazandıracağını umuyorum.
'Sosyopat komiser' rolüne belli ki çok iyi hazırlanmış. Bakışlarını, vücut dilini mükemmel kullanıyor. Öğrendiğime göre; bu karakter ekran başındakileri sürekli ters köşeye yatıracakmış.
Zaten polisiyelerin lokomotifi, sürprizli karakterlerdir.
Tolga'nın bu işi iyi kıvıracağına adım gibi eminim.
Tolga'yı, müthiş yeteneğine rağmen, özel hayatı yüzünden bir türlü sahada kendini kanıtlayamayan hovarda futbolculara benzetirim.
Böyle bir yeteneğin, gece yarıları bar önlerinde paparazzilere yem olmasına gönlüm bir türlü razı gelmiyor.
Sevgili Tolga kardeş, şu hayatının senaryosunu da bir an önce temize çeksen diyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA