Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ali Kaptan dönebilir

Madem bugün kulis haberleri için antenlerimiz açık, öyleyse devam edelim. Star TV'nin büyük umutlarla ekrana sürdüğü Dila Hanım dizisi beklenen reytinglere ulaşamadı. Dizide hem yönetim, hem de içerik anlamında değişikliklere gidildi. Son haftalarda dizinin temposu artıp reytingleri kıpırdanır gibi olsa da elde edilen sonuçlar Star TV yönetimini tatmin etmekten uzak.
İşte bu aşamada başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın, 60 bin lira olan bölüm başına ücretinin 30 bin liraya düşürüldüğü konuşuluyor. (Bu söylentiye hiç inanmadım. Ama elin ağzı torba değil ki büzesin!) Bir başka iddia da dizinin erken finalle noktalanmasının ardından, Petekkaya'nın yeniden "Ali Kaptan" karakteri ile Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisine dönebileceği yolunda. Hatırlanacağı gibi; Ali Kaptan tek başına denize açılıp kendini dalgaların arasına bırakmış ve meçhul bir sona doğru kulaç atarak gözden kaybolmuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA