Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hakem ne demek istedi?

Galatasaray-Fenerbahçe maçında Portekizli futbolcu Meireles'in tükürüğüne maruz kalan hakem Halis Özkahya sonunda sessizliğini bozdu.
Dedi ki; "Ben durduk yere, 'Meireles bana tükürdü' der miyim? Çok açık bir şekilde bana tükürdü. İlk günkü görüntülerde de bu durum çok net bir şekilde belli oluyor. Görüntüler iyi izlendiğinde, Meireles'in bana ne şekilde tükürdüğü çok açık bir şekilde anlaşılıyor. Geçen hafta sonunda ortaya çıkan görüntülerde ise bir anormallik var. Özellikle Meireles'in dudak hareketleri iyi incelensin. Dudaklar tam oturmuyor. O görüntü acaba niye bu kadar geç çıktı? Herkesin bunu araştırması lazım."

YENİ GÜNDEM
Gazetelerin satır aralarına sıkışan bu iddia aslında çok ciddi. Özellikle de yayıncı kuruluşu töhmet altında bırakan bir ifade.
Bu cümleleri 'sahada adalet dağıtmakla mükellef birinin' sarf etmesi ayrıca dikkat çekici.
Yeni gündemimiz hayırlı uğurlu olsun!
NOT: Görüntüleri üç gün önce Sabah Spor Servisi'ndeki arkadaşlarla birlikte defalarca izledik.
Eldeki görüntüler yetersiz olmasına rağmen, Meireles'in ve hakemin yüz mimiklerinden yola çıkarak "Kesinlikle tükürdü" demiştim.
Günde 15 saat televizyon izlemenin kazandırdığı bir meleke olsa gerek!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA