Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Muhteşem' bitiyor mu?

Aslında kaynağından teyit edilmemiş bilgileri köşemde paylaşmayı sevmem. Dedikodulara da pek itibar etmem. Ancak bu kez 'sağlam' bir kulis dedikodusunu sizlerle paylaşmadan edemeyeceğim. Çünkü konu artık Türkiye'nin en önemli televizyon meselesi haline dönüştü. Hatta televizyonun çerçevesini aşıp siyasi gündem oluşturdu.
Malum, Başbakan Erdoğan'ın sert çıkışıyla dikkatler bir kez daha Muhteşem Yüzyıl dizisine çevrildi.
Eleştiri oklarının hedefindeki dizide Hürrem Sultan'ın başını kapaması ve Kanuni Sultan Süleyman'ın sağlığına kavuşması için namaz kılıp dua etmesi; 'balans ayarı' olarak nitelendirildi.
Bu tartışmalar sürerken, televizyon kulislerinde diziye ömür biçilmeye de başlandı.
Kulağıma çalınanlara göre; Star TV'nin patronu Ferit Şahenk, yakın dostlarıyla birlikte olduğu bir yemekte dizinin Şubat ayında yayından kaldırılma ihtimali bulunduğundan söz etmiş.
Dediğim gibi; bu bilgi şimdilik sadece 'kulis fısıltısından' ibaret ama bizim piyasada ateş olmayan yerden duman çıkmayacağı da herkesin malumu.
Bakalım tahtta 46 yıl kalan Muhteşem Süleyman, ekranda ne kadar hüküm sürecek...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA