Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Adamları susturan kadın

3 Adam'ı yayına başladığı tarihten beri ilk kez bu kadar 'sus pus' gördüm. Buzlu çay reklamının Naciye Teyze'si, bu hafta konuk olduğu 3 Adam stüdyosunda öyle müthiş bir performans ortaya koydu ki; Eser, İbrahim ve Oğuzhan ile beraber diğer konuk Sarp Apak da sus pus kesilip Naciye Teyze'nin şovunu seyre daldılar.
Öyle ki; Eser Yenenler, teyzemizin makineli tüfek gibi konuşmalarından ve birbiri ardına patlattığı esprilerden fırsat bulup hazırlanan görüntülerin anonsunu bile yapamadı.
Ben çocukların yerinde olsam, Naciye Teyze için bir loca hazırlatır ve zaman zaman yorumlarına baş vurmak üzere her hafta onu stüdyoda 'daimi konuk' olarak ağırlarım.
Bu arada sohbet programlarındaki konukların düşük performansı, talk show'cuları zorunlu olarak skeç prodüksiyonları yapmaya zorluyor. Dikkat ediyorum da birkaç haftadır hem Beyaz, hem de 3 Adam ekibi; stüdyodaki konukların canlı yayın performansından fazla umutlu olmadıkları için ağırlıklı olarak skeçlere başvuruyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA